Логистика, склады, таможня Выбрать другую категорию
Ровно, Ровенская область, добавлено 15 апреля 2021 в 10:19, номер 308189
Доброго дня! Ми компанія Worksnap.Space, працюємо більше 3-х років на ринку працевлаштування у Німеччині. За час існування компанія налагодила партнерський контакт з такими компаніями-роботодавцями як DHL, Adidas, Puma, Arterium, Willamed, Muller, Volkswagen та багато інших.

На даний момент формуємо групу людей на серпень в логістичну компанію, термін контракту - 3 місяці. Оплата праці становить від 10,45€ за годину. Графік роботи 8-12 год 5 днів на тиждень (за бажанням можливі понаднормові години). Додатково оплачується: робота у святкові дні +100%, робота в неділю +50%, нічні зміни +50%, понаднормові години +25%
Обов'язки: Сканування штрих-кодів товару, комплектація замовлень, упаковка товарів, контроль якості виготовленої продукції (Робота елементарна та не складна).

Житло надає компанія, вартість проживання 8-15€ за добу, оплату вираховують із заробітної плати. В кімнаті від 2 до 4 людей (в залежності від площі оселі). Проживання в квартирах, котеджах, гуртожитках. Умови проживання хороші, всюди чистота та порядок, є всі необхідні атрибути для комфортного перебування. Трансфер також організовує наша компанія, по приїзду до місця роботи вас зустрічає та розміщує наша довірена особа у Німеччині. Знання мови не обов'язкове, володіння англійською або польською буде додатковою перевагою.

Відгуки клієнтів: На сьогоднішній день в Німеччині працює 75 людей від нашої компанії, які готові підтвердити Вам описані умови роботи (за потреби контакти надамо).
Звертайтесь до нас за номером 093 378 1749 Олена
Робота у Німеччині Работа в Германии
информация о продавце
0933 XXXX
Ровно, Ровенская область
Олена
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние:
Тип: Предложение